Her kan du finde svar på de spørgsmål, som vi oftest får stillet.
Skulle du ikke finde svar på dit spørgsmål, kan du altid sende en besked til os gennem vores kontaktformular.

Ja. Vi nyder meget at komme ud og underholde til velgørenhed. Ønsker du at booke os til et sådant arrangement bedes du kontakte os og fortælle mere om dine tanker. Arrangementer til velgørenhed tager vi naturligvis ikke penge for. Vi forbeholder os dog retten til at tilpasse underholdningen ud fra allerede kendt materiale.

Både ja og nej. Vores almindelige shows på godt en times varighed kræver, at publikum forstår at leve sig ind i stemningen, hvilket for nogle børn kan være svært efter det første kvarter. Vi arbejder dog på et særligt show tilpasset børn, hvor vi gør brug af andre virkemidler til at fange opmærksomheden. Under ‘shows’ og på Facebook vil du kunne følge med i udviklingen af vores nye shows.

De fleste af vores arrangementer bliver sponsoreret af fondeeller betalt af kommuner. Det er dog også muligt at booke os til større private arrangementer. Prisen er individuel ud fra, hvilket show, der vælges og hvor mange vi skal optræde for. Kontakt os gerne for en uddybning.

Ja. Hvis vi vurderer at omstændighederne for showet fremmer den musiske forståelse og giver fortællingen god baggrund vil vi med glæde sammensætte et særligt show. 
Gøres dette til et privat arrangement vil prisen naturligvis blive aftalt på forhånd.
Eksempler på særlige shows vi har i støbeskeen i øjeblikket er Frelloshowet og Juleshowet

Ja. Allerede nu går vi med tankerne om at introducere andre toner inden for det akustiske musikunivers.
Hvis du er interesseret i at være gæsteoptræder i vores gruppe, er du velkommen til at kontakte os. Så kommer du på en liste, som vi vil bruge, så snart noget relevant viser sig.

Luk menu