I NarraMusica sætter vi fagligheden højt. Derfor er det vigtigt, at medlemmerne af gruppen udmærker sig med uddannelse eller solid erfaring inden for den musiske verden.

Herunder finder du en uddybning af vore kompetencer som scenekunstnere.

Birgitte Antonius

Uddannet cand. musicae i musikformidling med speciale i klaver fra Syddansk Musikkonservatorium og Skuespillerskole i 2009,har allerede været projektleder på en del større projekter for børn og unge med udgangspunkt i kreative processer, primært med det medskabende perspektiv.

I NarraMusica spiller Birgitte klassisk klaver. Hun sætter stor pris på det skæve og humoristiske i scenekunsten.

Christian Rathje-Trollberg 

Historiefortæller siden 2004, og har gennemgået flere kurser inden for retorik og historiefortælling. Han er uddannet skolelærer, samt master coach i virksomhedscoaching, stress coach og personlig coacing.

I NarraMusica står Christian for at fortælle eventyr og finurlige historier. Han holder af den underfundige historie og de ældgamle overleveringer af sagn og myter.

Mikaela Bang Jakobsen

Uddannet cand. Musicae i Musikformidling med 2 specialer Klassisk Klaver og Korledelse. Derudover har hun en PO3 Uddannelse fra Løgumkloster Kirkemusikskole. Hun har stor erfaring som musikformidler og ikke mindst som korleder. Hun har deltaget i adskillige workshops og gennem tiden arbejdet med forskellige former for kor.

I NarraMusica er Mikaela gruppens anden pianist. Hun kan lide at tænke ud af boksen og sætte elementer fra musikkens og teatrets verden sammen til én oplevelse.

Marc Kenan Maciejewski 

Autodidakt sanger, skuespiller og forfatter.
Han har sunget med professionel tilgang siden 1998 og spillet teater siden 2006. Gennem teatret har han gennemgået flere instruktions- og skuespilskurser.

I NarraMusica er Marcs område sangen. Han interesserer sig for den skæve og dybe lyrik og blandingen af forskellige former for udtryk i scenekunsten.

Luk menu