Her kan du finde svar på de spørgsmål, som vi oftest får stillet.
Skulle du ikke finde svar på dit spørgsmål, kan du altid sende en besked til os gennem vores kontaktformular.

Ja. Vi nyder meget at komme ud og underholde til velgørenhed. Ønsker du at booke os til et sådant arrangement bedes du kontakte os og fortælle mere om dine tanker. Arrangementer til velgørenhed tager vi naturligvis ikke penge for. Vi forbeholder os dog retten til at tilpasse underholdningen ud fra allerede kendt materiale.

Både ja og nej. Vores almindelige shows på godt en times varighed kræver, at publikum forstår at leve sig ind i stemningen, hvilket for nogle børn kan være svært efter det første kvarter. Lige nu er vores Disney Koncert det mest børnevenlige show vi har. Her kan man være med helt fra 8 år.
Dog drømmer vi om at få mere børnevenligt på repetoiret, så selv de mindste kan få lov at opdage magien i sang, fortælling og klassisk musik.

Ja. Det er vores mål at kunne tilbyde kunstnerisk underholdning over hele Danmark. Derfor søger vi løbende fondsmidler og penge fra landets kommuner til finansiering af rejserne rundt i landet.
Hvis du har kontakt til en kommune og tænker, at din by kunne bruge et show fra os, er du velkommen til at skrive til os på kontaktformularen til højre. Vi glæder os til at høre fra dig.

Mange af vores arrangementer bliver sponsoreret af fonde eller betalt af kommuner. Det er dog også muligt at booke os til et arrangement i en forening eller større private arrangementer. Prisen er individuel ud fra, hvilket show, der vælges og hvor mange vi skal optræde for. Kontakt os gerne for en uddybning.

Ja. Hvis vi vurderer at omstændighederne for showet fremmer den musiske forståelse og giver fortællingen god baggrund vil vi med glæde sammensætte et særligt show. 
Gøres dette til et betalt arrangement vil prisen naturligvis blive aftalt på forhånd.
Eksempler på særlige shows vi har lavet er ‘Frello showet’ til Varde Bibliotek, og ‘Corona-showet’ i samarbejde med gruppen Lange Andersen.

Ja. Vi tænker hele tiden på at introducere andre toner inden for det akustiske musikunivers. En stemningsfuld trompet eller en dyb og klangfuld bas eller cello. Også percussion af forskellig art kan være spændende at tage med.
Vi kalder vores gæstemusikere for medkunstnere, da vi ønsker at vise, at de i NarraMusica har rum til at udfolde deres kunstneriske tanker.
Hvis du er interesseret i at være medkunstner i vores gruppe, er du velkommen til at kontakte os. Så kommer du på en liste, som vi vil bruge, så snart noget relevant viser sig.