NarraMusica er oprettet som en forening, hvis mission det er at underholde andre mennesker med musik, sang og fortælling.

Foreningen er delt op i kernekunstnere, som er dem du oftest vil se optræde ved booking af shows, og medkunstnere, som er med ved større arrangementer.

Fælles for os som medlemmer er, at vi alle har en dyb kærlighed til det område vi udmærker os på. Dette er vigtigt for, at vi kan give publikum den bedste oplevelse.

Herunder finder du en uddybning af vore kompetencer som scenekunstnere.

Kernekunstnere

Christian Rathje-Trollberg 

Historiefortæller siden 2004, og har gennemgået flere kurser inden for retorik og historiefortælling. Han er uddannet skolelærer, samt master coach i virksomhedscoaching, stress coach og personlig coacing.

I NarraMusica står Christian for at fortælle eventyr og finurlige historier. Han holder af den underfundige historie og de ældgamle overleveringer af sagn og myter.

Mikaela Bang Jakobsen

Uddannet cand. Musicae i Musikformidling med 2 specialer Klassisk Klaver og Korledelse. Derudover har hun en PO3 Uddannelse fra Løgumkloster Kirkemusikskole. Hun har stor erfaring som musikformidler og ikke mindst som korleder. Hun har deltaget i adskillige workshops og gennem tiden arbejdet med forskellige former for kor.

I NarraMusica er Mikaela gruppens faste pianist. Hun kan lide at tænke ud af boksen og sætte elementer fra musikkens og teatrets verden sammen til én oplevelse.

Marc Rathje-Trollberg 

Autodidakt sanger, skuespiller og cajonspiller.
Han har sunget med professionel tilgang siden 1998 og spillet teater siden 2006. Cajonen har fulgt ham troligt siden 2018 som rytmisk ledsager i koncerter og shows.

I NarraMusica er Marcs område sang og rytme. Han interesserer sig for den skæve og dybe lyrik og blandingen af forskellige former for udtryk i scenekunsten.

Medkunstnere

52283839_246679236207649_5888343464952725504_n

Helene Hellesøe Appel

Uddannet cand. mag i musikvidenskab fra Aarhus Universitet. Hun arbejder som musik/klaverlærer og har siden 2014 arbejdet en del med musik – og kulturformidling i Syd- og Sønderjylland. 

Helene er pianist og en af NarraMusicas medkunstnere, som deltager i udvalgte shows. Hun kan lide at skabe stemninger med musikken, så lytteren føler sig draget ind i musikhistorien.

Louise Witt

Har gået til undervisning i solosang, siden hun var 13 år og siden gået på musikakademiet og musiklinjen i Gymnasiet. Hun har også sunget i flere gospelkor.

Louise er sangerinde og en af NarraMusicas medkunstnere, som deltager i udvalgte shows. Hun holder af at vise følelser gennem musik og sang.

Claus Semrau Jensen

Arbejder til dagligt som orkesteradministrator for Sønderjyllands Symfoniorkester. I fritiden spiller han med Danfoss Orkestret i Sønderborg.

Claus er sanger og en af NarraMusicas medkunstnere som deltager i udvalgte shows. Han elsker glæden ved at leve sig ind i musik og teater, mens det udføres.

Pernille Aarup

Uddannet pædagog, men arbejder nu som kontorassistent inden for landbruget. Musik har altid været en del af hendes liv, og hun synger i dag i både gospelkor og kirkekor.

Pernille er sangerinde og en af NarraMusicas medkunstnere som deltager i udvalgte shows. Hun ser det fantastiske i at dele sangen og musikken med andre mennesker.

Vil du være medkunstner?

Det kræver kun, at du mestrer et instrument, kan synge eller fortælle historier, og har lyst til at glæde andre mennesker i form af musisk underholdning.

Kontakt os her for mere info.