Den unikke oplevelse

Når vi optræder, forsøger vi altid at give publikum en unik oplevelse, som bliver skræddersyet til målgruppen. Nedenstående er eksempler på, hvordan et show med os kan se ud.
Har I helt særlige ønsker til indholdet af underholdningen, er det bare at kontakte os.

Glemmer du, så husker vi

Kom i behageligt og nostalgisk selskab, når vi åbner op for dette hyggelige og tankefulde show, hvor folkeeventyr, viser og klaverstykker mødes i forening.

Dette show er meget demensvenligt og gør aktivt brug af reminiscens-aktiverende handlinger.

Varighed: ca. 50 minutter
Målgruppe: Familie, børn og ældre.

Og så blev det jul

Duften af brunkager og brændt gran til lyden af de kendte julesange er garanti for julestemning. Vi har fundet vores favorit historier, sange og musikstykker fra julen til at gøre den søde tid endnu mere hyggelig

Varighed: ca. 50 minutter
Målgruppe: Familie, børn og ældre

Sang, fortælling og fællesskab

Her har vi blandet det bedste inden for sang, fortælling, klassisk musik og fællessang til en folkelig og nærværende oplevelse.

Perfekt til firma-arrangementer eller andre festligheder.

Varighed: ca. 40 minutter
Målgruppe: Familie, børn og ældre

Den kendte oplevelse

I vores repetoire har vi også mere konceptbestemte shows, hvor vi gør brug af alment kendt materiale og tilføjer en smule NarraMusica.
Udvalget af disse shows kan I se herunder

Disney Kirkekoncert

De elskede sange fra Disneys klassikere får nyt liv til denne kirkekoncert, hvor det smukke orgel giver fin ledsagelse til de kendte tekster og melodier.Til dette arrangement hører organist, seks solister, samt lys og lyd.

Varighed: ca. 80 minutter
Målgruppe: Familie (børn fra 8 år)

Christmas Carolling

På god gammelsdags vis besøger vi byens gågade og torve, mens vi spreder julestemning gennem klassiske engelske og danske julesange. Seks korsangere synger en eller flere eftermiddage op til jul iklædt nissehue og godt humør.

Varighed: ca. 3 timer
Målgruppe: Alle